Träffa Leader på Nya Skånemässan

Träffa Leader på Nya Skånemässan i Svedala den 4 maj!

Passa på att träffa Leader som för fjärde gången är med på årets mässa i Svedala lördagen den 4e maj!

 

Leader på Nya Skånemässan:

UTVECKLA DIN DEL AV SÖDERSLÄTT: Leader Söderslätt hjälper dig att utveckla dina visioner för att skapa framtidens Söderslätt.
Leader-projekt är initiativ som främjar hållbar utveckling på landsbygden och stöder lokala aktörer i deras strävan att utveckla sina områden. Leader är en metod inom EU som bygger på samarbete, lokala initiativ och lokala förutsättningar. Grundläggande för leadermetoden är att det är boende och verksamma i ett område som ska driva och påverka utvecklingen.
Välkomna att ta kontakt med oss om du har en idé till ett projekt. Ni hittar oss inne på mässan ner till höger i stora hallen.

VÄLKOMMEN TILL NYA SKÅNEMÄSSAN i Svedala den 4e maj. Med över 100-tals aktiviteter och 250 utställare på 20 000 kvm mässområde, skapar vi detta UNIKA evenemang som är det bästa i vår bransch. Följ oss i våra sociala medier för att följa vår dagliga uppdatering.
Doften av nybryggt kaffe, surret av nätverkande och nya kontakter knyts från höger till vänster. I vår nya stora tälthall, rakt framför entrén, möts man av en helt ny mat och dryckesfestival för hela familjen. Här avslutas mässan med afterwork för alla över 18 år med underhållning LÖRDAGEN 17:00 – 22:00.
Vill du vara med eller komma i kontakt med oss, skicka ett mejl till: Alexander.larnerhem@candatia.se

Mer information: https://www.svedalaföretagsmässa.se/